Kategorier
AutoCAD Generelt

Quick Measure AutoCAD

AutoCAD 2020 giver dig hurtig mulighed for, at kunne måle dine ting i AutoCAD

Med en ny mulighed i AutoCAD kan du hurtigt måle dine linjer eller andre ting på din tegning

Målinger af afstande i din autocad tegning er blevet meget nemmer enår man kigger i 2020 versionen, da der er blevet lavet en funktion hvor man, blot kan holde musen ved den linje eller det stykke man ønsker der skal måles, og hvis funktionen er aktiv, vil den vise målet med det samme du holder musen over det. Commanden hedder Quick Measure og er en funktion man finder under Measure commanden. Den måler afstanden mellem to objekter såfremt at, de er parallele med hinanden.

Kategorier
AutoCAD

AutoCAD 2020

Ny version af AutoCAD – sig hej til 2020

AutoCAD® 2020 software indeholder branchespecifikke værktøjer der kan være med til, at forbedre arbejdsgange på tværs af desktop, web og mobil; og nye funktioner som Blokke-paletten. Du kan download en prøve version af den nye AUtoCAD version på deres hjemmeside og gå i gang med, at udforske den nye version. Det koter ikke noget, at prøve den nye version og der findes også video guides der kan guide dig igennem de nye funktion og hvordan du bruger dem.

Kategorier
AutoCAD Tips

Skift baggrundsfarve i AutoCAD

Vil du skifte baggrund i AutoCAD?

Hvis du ønsker, at ændre farven på baggrunden i det område hvor du tegner i, kan du gøre dette med ganske få step. Du kan se vejledningen til det herunder og der er både billeder og tekst.

Højreklik i det område hvor du har den tegning for, at skifte baggrundsfarven. Du skal klikke på “Options” når du har højreklikket.
Når du er inde under “OPTIONS” kan du vælge et faneblad der hedder “DISPLAY” og hvis du følger anvisningen på billedet ovenover, vil du kunne se hvor og hvordan du skifter en baggrundsfarve i AutoCAD
Kategorier
AutoCAD

Gratis AutoCAD for studerende

Studerende kan få gratis AutoCAD

Hvis du er studerende har du adgang til at, download AutoCAD gratis og bruge det på din personlige computer. Det eneste det kræver er, at du opretter dig som bruger hos AUtodesk og gennem deres system kan de se, at du er studerende og derved har du rettighed til, at download en gratis version af AutoCAD.

Hvis du er startet på uddannelsen som teknisk designer vil du automatisk få tildelt licens fra de programmer du skal arbejde i, fra Auodesk. Det er primært Autodesk der har et samarbejde med skolerne i forbindelse med uddannelsen som teknisk designer. Det er også det der giver mest mening i det, at man arbejder og bliver undervist i disse programmer på skolen, men det sker også, at når man kommer ud i en virksomhed, at man får lov til, at arbejde med andre programmer.

Når du opretter en bruger hos autodesk bliver du mødt af en lille step by step guide hvor du skal indtaste og oplyse nogle informationer og disse informationer kan de så bruge til, at finde ud af om du står registreret på skolen og om du har adgang til en licens.

Som udgangspunkt har du adgang til følgende programmer fra Autodesk: AutoCAD, Inventor, Revit, 3DS Max & Maya.

Det er en rigtig god idé, at hente programmerne ned således du har mulighed for, at arbejde med dem derhjemme og i din fritid da du vil styrke din kendskab til programmerne og ikke mindst dine færdigheder og det vil give pote når du skal ud i en virksomhed.

Kategorier
AutoCAD Tips

AutoCAD genveje

Her vil jeg løbende poste nyttige genveje til AutoCAD, som forhåbentligt kan gøre din arbejdsgang lidt nemmere.

Hvordan fjerner jeg den ternet baggrund i layout delen?

Brug F7 hvis du står i dit layout og har importeret din tegning fra model.

FØR

FØR

EFTER

EFTER