Kategorier
Generelt Praktik

Praktikplads i uge 41

Som Teknisk Designer er du så heldig under dit studieforløb at, skulle i en uges praktik i en virksomhed og det kræver at, du SELV skal ud og søge en praktikplads hos en virksomhed. Nogle er heldige at, få en praktikplads i den uge mens andre er uheldige og ikke kan finde en virksomhed at, komme i praktik hos. Såfremt at, man ikke kan nå at finde en virksomhed til uge 41 tilbyder skolen (det gjorde Tech College Aalborg som jeg gik på) i nogle tilfælde muligheder skolepraktik og ellers tilbydes der nogle opgaver man, kan arbejde med imens de andre elever er i praktik.

Hvordan søger man en praktikplads som Teknisk Designer?

Egentlig er der vel egentlig 3 muligheder som er praktiske og det er e-mail, telefon og fysisk fremmøde og det er ingen hemmelighed at, den sidste er den mest effektive.

Men der er også en fjerede og utrolig effektiv løsning som, er dit netværk og det er i de fleste tilfælde meget bredere og nyttigt end du tror. Den måde jeg selv fandt min praktikplads var selv ved at, benytte mig af mit netværk og det gav pote og jeg håber og satser selvfølgelig også på en elevplads når praktikperioden er omme ;-)…

Af tekniskdesigner

Teknisk designer studerende med praktikplads hos vindue og døre producent.

Lukket for kommentarer.