Kategorier
Generelt

Teknisk Designer løn

Hvad får en Teknisk Designer i løn?

Jeg har søgt lidt rundt omkring på nettet for, at finde ud af om det er muligt at, sætte nogle tal på hvor meget en Teknisk Designer kan ende med, at tjene om måneden.

Personligt tror jeg, at ens erfaring med faget og ikke mindst den virksomhed man, bliver ansat i har en del at, sige i forhold til hvad, man kan se frem til, at få i løn som Teknisk Designer.

JobIndex siger, at en løn som Teknisk Designer ligger på 29243 kr. før skat.

Men slår man op under Teknisk tegner så får, man 34844 kr. før skat og jeg vil mene det er nogenlunde samme fag og måske bare en anden betegnelse.

Du skal og kan ikke regne med du kan finde et facit på hvad man kan få i løn som Teknisk Designer. Der findes selvfølgelig altid en standard løn indenfor et fag og det kan for officielt ligeså vel som uofficielt og begge kan være til alles fordele.

Man skal selvfølgelig ikke vælge en uddannelse for pengenes skyld, men der ligger selvfølgelig også en interesse i, at vide hvor meget man kan få i løn som teknisk designer. Uddannelsen er en bred stilling og det er derfor også svært, at komme med det konkrete bud på hvad en teknisk designer tjener, men vi har forsøgt, at komme så tæt på som overhovedet muligt.

Teknisk designer løn efter kvalifikationer

Som i så mange andre uddannelser kræver det ikke kun om, at have en titel men også kvalifikationer.

Teknisk designer løn
Teknisk designer løn

Af tekniskdesigner

Teknisk designer studerende med praktikplads hos vindue og døre producent.